Diensten

Kinderfeestjes

Tover een grote glimlach op het gezicht van uw kind en maak zijn of haar kinderfeestje onvergetelijk! LAS Feestartikelen uit Den Bosch verkoopt tal van versieringen en accessoires die uw kinderfeestje superfeestelijk maken.

Versieringen

Slingers, vlaggen, lampionnen, linten of tekst- en geboorteborden. Het Brabantse LAS Feestartikelen biedt een zeer ruime keuze aan diverse versieringen voor elke feestelijke gelegenheid .

Disposables

Bekers, borden, bestek en tafelaankleding gebruiken zonder na afloop af te hoeven wassen? Ook op het gebied van disposables heeft LAS Feestartikelen een groot assortiment. Ideaal voor een feest zonder zorgen of extra werk na afloop.

Themafeesten

LAS Feestartikelen uit Den Bosch heeft alles in huis om van elk themafeest een onvergetelijk feest te maken. Van Sinterklaas, carnaval en Kerstmis tot Halloween en een Oktoberfeest. Is uw zoon geslaagd of wordt uw vrouw vijftig? LAS Feestartikelen uit Den Bosch biedt uitkomst!

Leeftijden

Een onvergetelijke Sweet Sixteen-party. Een feest omdat uw zoon 18 jaar is geworden. Uw man wordt 50 en ziet dus Abraham. Of uw vader of moeder bereikt de fraaie leeftijd van 80 of 90 jaar. LAS Feestartikelen heeft voor elke gelegenheid de juiste en passende versieringen en feestartikelen.

Trouwen en Verjaardagen

U wenst de mooiste dag van uw leven nog feestelijker te maken? LAS Feestartikelen uit Den Bosch maakt van uw bruiloft een droombruiloft. Ballonnen, versieringen en overige accessoires dragen bij aan de sfeer op uw bruiloft. Ook een verjaardag maakt LAS Feestartikelen met allerlei accessoires nog feestelijker!

Schminken

LAS Feestartikelen uit Den Bosch verkoopt een groot assortiment aan schmink van hoge kwaliteit. Ook kunt u zich op afspraak laten schminken in de veelzijdige feestwinkel en kunt u er eveneens een workshop Schminken volgen. Houd de site in de gaten voor de data van de creatieve en leerzame workshop!

Ballonnen

Folieballonnen of latex ballonnen. Bedrukte of kleurrijke ballonnen. Wel of niet voorzien van een ballonvoet. LAS Feestartikelen verkoopt veel verschillende soorten ballonnen in allerlei gewenste vormen of sferen. Allen van een zeer hoge kwaliteit en gevuld met helium.

Kleding

Ook voor de juiste kleding voor een themafeest of voor een op voorbaat geslaagde (Oeteldonske) carnaval is LAS Feestartikelen de juiste winkel. Het familiebedrijf biedt een grote keuze uit kwaliteitskleding in allerlei sferen en soorten. Waar is dat feestje?!

Maskers

U wil opvallen met een prachtig masker? LAS Feestartikelen staat al jaren bekend om het gevarieerde en kwaliteitsvolle assortiment van maskers. Vier feest als oud mannetje of maak indruk met levensechte maskers van beroemdheden. Laat je verrassen door de kwaliteitsmaskers van dé feestwinkel van Den Bosch!